Faciliteert het UWV malafide bedrijven?

Werd maandag gebeld of ik in de ‘sales’ bedrijven wilde representeren… m’n CV biedt de mogelijkheid tot een auto van de zaak, doorgroeimogelijkheden en een mooi salaris. Wat dat salaris was kon de vriendelijke vrouw niet vertellen, onder welk CAO ‘k zou vallen ook niet; daarvoor moest ik toch echt bij ‘5-Steps’ langskomen.

Na flink doorvragen bleek het te vertegenwoordigen bedrijf ’stichting Lachen met een kind’ te zijn en die ‘carrière in de sales’ langs de deuren met ansichtkaarten leuren. Na het gesprek deze ronduit belachelijke stichting naam in google gekieperd… de ene fraudemelding na de andere.

Mocht je echt willen lachen, bekijk dan het filmpje van 5-Steps met een gastrol van Michiel Romeyn tussen 2:21 en 2:37.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *