Met wat hulp komen die gasten er wel

 

Op 21 maart, in het voormalig Congresgebouw tijdens het congres Den Haag Werkt, de door ‘Team is Key’ geboden gelegenheid verzilverd om -naast Teamens- een samenwerkingsverband te tekenen met Hive.

Hive.nl… -zoek die lui op- zorgt, mede dankzij sponsoring van onder andere Google en de TU-Tilburg, voor de ontwikkeling van 21e eeuwse vaardigheden bij wie daarvoor openstaat; werkenden en niet werkenden. Het is duidelijk dat deze overeenkomst zeker voor Hive een grote stap in de goede richting is.

(Na de toezegging van de gemeente Den Haag om onze periodiek toe te voegen aan de kwartaal uitgave van Ooievaarsnieuws (oplage 50.000 st.) is dit voor Mavlov wellicht een aardige gelegenheid om daarnaast ook een maandblad op te kunnen tuigen.)

fotografie: Jacqueline Stoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *