Korting voor < 100.000 Hagenaars

De Ooievaarspas heeft een ruime inkomensgrens waardoor ook werkenden met een inkomen tot 130% van het wettelijk  minimum er recht op hebben. De pas maakt het voor bijna 98.000 Haagse minimalisten mogelijk om actief mee te blijven doen in de maatschappij. Om het zo makkelijk mogelijk te maken zijn veel voorzieningen gekoppeld aan de pas. 

Mensen krijgen nu al faciliteiten op basis van hun leeftijd en inkomen, zoals het kindpakket en gratis OV voor AOW’ers met een Ooievaarspas. Daarnaast zijn de uitstroom regelingen versoepeld: als je meer gaat verdienen hou je nog een jaar recht op alle voorzieningen die eraan verbonden zijn.

Aanvragen doe je middels deze link

Jacob

Foto: minimalisten doen boodschappen in de Paleisstraat DH.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *